Onze diensten

Engineering, Inkoop, en Constructie

Onze EPC-diensten zijn aangepast om maximale efficiëntie en veiligheid te garanderen. Compatibiliteit met de projectcondities gebaseerd op industrienormen en internationale standaarden voor het ontwerpen, in bedrijf stellen, en onderhouden van zonnefotovoltaïsche planten. Ons gecertificeerde team verzekert bekwaamheid in het veld. Onze methodische aanpak weerspiegelt onze toewijding aan gedetailleerde planning, gestructureerde werkmethoden en grondige risicoanalyses om een veilige en efficiënte projectlevering te garanderen.

Technisch advies

Onze technische adviesdienst is gewijd aan de continue verbetering van de vaardigheden en kennis van ons team. Onze inspecteurs prioriteren kwaliteit en naleving van zowel internationale als regionale normen. Ze bieden gespecialiseerde kennis in mechanische en elektrische installaties, met nadruk op veiligheid en de langetermijnonderhoudbaarheid van het zonnepark. Onze diensten zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van alle belanghebbenden, inclusief investeerders, vermogensbeheerders en gebouweigenaren, om de levensvatbaarheid en prestaties van hun activa te verzekeren.

Operaties & Onderhoud

Onze O&M-diensten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van klanten met een focus op het behouden van de operationele efficiëntie en duurzaamheid van zonneparken. Ons uitgebreide dienstenportfolio omvat monitoring, rapportage, gepland onderhoud, elektrische testen, landschapsverzorging en module-reiniging. We bieden ook correctief onderhoud en op aanvraag beheer van garanties en reserveonderdelen om continue systeemprestaties te garanderen.